Rajz-, fotó és ötletpályázat

„Klímariadó Bátaszéken” – Települési klímastratégia kidolgozása és klímakampány című és KEHOP-1.2.1-18-2018-00222 kódszámú projektjének keretében megvalósuló

Rajzpályázat címe:

„Alkalmazkodjunk a szélsőséges időjárási viszonyokhoz” 

Számodra mit jelent a klímaváltozás? Hogyan alkalmazkodhatunk a klímaváltozáshoz? Hogyan mérsékelhetjük a klímaváltozást? Mit tehetünk, mi emberek, hogy a szélsőséges időjárási viszonyokhoz alkalmazkodni tudjunk?

 

Bátaszék Város Önkormányzata, mint szervező a „Klímariadó Bátaszéken” – Települési klímastratégia kidolgozása és klímakampány című és KEHOP-1.2.1-18-2018-00222 kódszámú  projekthez kapcsolódóan Rajz-Fotó és Ötletpályázatot hirdet három korosztályban 5-10, 11-14, illetve 15-18 éves gyerekek számára.

A pályázat célja, hogy a gyerekek rajzokon, ötleteiken és képeken, keresztül megmutathassák, mit jelent számukra a klímatudatos gondolkodás, kifejezzék, szerintük mit lehetne tenni a klímaváltozás lelassítására és a változásokhoz való alkalmazkodás érdekében. A szervezők alkotásokban megfogalmazott, kreatív képi és írásban megfogalmazott véleményeteket, ötleteket várnak arról, mit kell máshogyan tenni ahhoz, hogy a bennünket körülvevő környezet, élhetőbb, fenntarthatóbb legyen.

Jelentkezni a következő linken lehet: https://forms.gle/y8XiAx1x3YmfMw4T7

2021.05.10-ig

A pályázatok beküldési határideje: 2021.06.01.

További információkat és a pályázat részletes kiírásáról a projekt weboldalán és Facebook oldalán olvashat:

https://www.facebook.com/bataszekiklimaor

Pályázati felhívás